Εκπαίδευση σκύλων Αττικής

Ποιοί Είμαστε / Η ομάδα

Η Ομάδα

Λίγα λόγια για εμάς και τη φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας και το υπόβαθρο της δουλειάς μας βασίζεται στην ακόλουθη λογική:"Oτι μπορεί να επιτευχθεί μεταξύ σκύλου και ιδιοκτήτη, πραγματοποιείται αποτελεσματικότερα στα πλαίσια μιας υγιούς σχέσης".
Τί σημαίνει αυτό; Σαν υπεύθυνοι ιδιοκτήτες σκύλων, οφείλουμε να προσπαθούμε να κατανοούμε τις ιδιαίτερες συμπεριφορές των ζώων μας. Να μην εστιάζουμε μόνο στις συμπεριφορές που μας ενοχλούν και να εκφράζουμε εμπράκτως την αγάπη που τους έχουμε.

Το εκπαιδευτήριο και κέντρο άθλησης Mr. Dog Place Εκπαίδευση σκύλων Αττικής ιδρύθηκε το 2015 και αποσκοπεί σε ακριβώς αυτό. Στο να σας μάθουμε να συμβιώνετε αρμονικά και να απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου.  Γνωρίστε την ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών μας που με την εμπειρία και γνώση τους θα σας απαλλάξουν από κάθε ανησυχία και έγνοια σχετικά με τα σκυλιά:

 

 

Νικηφόρος Ορφανάκος

Με περισσότερα από δέκα χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης και εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης σκύλων, ο Νικηφόρος Ορφανάκος είναι από τους πλέον αρμόδιους στην Ελλάδα σε θέματα συμπεριφοράς και εκπαίδευσης τόσο του σκύλου όσο και του ιδιοκτήτη τους. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων (ΠΑΣΕΚΣ) και κάτοχος πέντε διαφορετικών σκύλων. Τον Hardwired in the Star – Vito (Malinois), τη Radioactive Chacco Chito Blue – Jazz (Border Collie), τη Ablaze Stardust Doesn't Settle - Blaze (Malinois), τη Rokkitassun Nada - Nada (Tervuren) καθώς και τη μικρή Rokkitassun Apple of my Eye - Quinny (Shetland Sheepdog). Ο Vito και η Jazz είναι ενήλικα σκυλιά που δραστηριοποιούνται ενεργά στο κυνάθλημα Agility. Η Nada και η Quinny είναι κουτάβια που προετοιμάζονται σιγά σιγά να εισέλθουν στον αγωνιστικό κόσμο του agility και τέλος, η Blaze τελεί υπό εκπαίδευση στην Έρευνα και Διάσωση (SAR). Στο παρελθόν, ο Νικηφόρος είχε διάφορα σκυλιά. Αυτή, όμως, που τον στιγμάτισε περισσότερο από όλα ήταν η κατά 7 χρόνια συνοδοιπόρος του, Aby of Dimitriou Land (Duda). Ενα Malinos που ξεκίνησε αργά την καρίερα της στο Agility και όμως σημείωσε σημαντικές εγχώριες και παγκόσμιες επιτυχίες στο χώρο.

2017:
  • 2η θέση στο Agility του Ελληνικού Πρωταθλήματος Βέλγικων Ποιμενικών
  • Συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FMBB WC 2017 με παρουσία στους τελικούς, ως ο καλύτερος σε επιδόσεις αθλητής της Ελληνικής αποστολής
  • Συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Agility – FCI Agility World Championship 2017.
2018:
  • Κατάκτηση τίτλου Πρωταθλητή Βέλγικων Ποιμενικών Ελλάδας στο Agility 2018 και συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FMBB WC 2018 ως Αρχηγός Αποστολής. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, υπήρξε και ο μοναδικός Έλληνας αθλητής μεσυμμετοχή και στους τελικούς. 
2020:
  • Κατάκτηση τίτλου Πρωταθλητή Βέλγικων Ποιμενικών Ελλάδας 2020 στο Agility και πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FMBB WC 2020 (που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω Covid-19) με Hardwired in the Star
  • Κατάκτηση τίτλου Πρωταθλητή Βέλγικων Ποιμενικών Ελλάδας στο Canicross 2020 και πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Canicross με Hardwired in the Star
Image

Νικηφόρος Ορφανάκος